25 augustus 2016

E-learning met voorleesfunctie en oefenvragen

Vanaf nu hebben we een duurzame aanpassing gemaakt met onze training, de paperback cursusboek is overgegaan in een e-learning cursusboek. Hiermee besparen we papier en heel veel transport over de weg.

Naast dit duurzame voordeel is het ook voor de cursist een makkelijker, de vragen staan gekoppeld aan de hoofdstukken en de juiste antwoorden zijn na het maken gewoon terug te vinden.

Hierdoor kun je op ieder geschikt moment even een hoofdstukje doorlopen, op je mobiel, tablet of laptop. En hoef je geen extra boek mee te nemen.

Het niet examen deel, de specialisatie evenementen, podiumkunst en film en TV risico’s zullen gedurende de twee cursusdagen worden behandeld. Samen zullen zij je voldoende kennis bijbrengen waardoor je de volgende productie beter naar risico’s kan kijken en beheersen.

Het digiboek Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden  (VOL-VCA) doorloopt in 12 hoofdstukken alle leerstof om het certificaat VOL-VCA te behalen. Het bevat óók de leerstof voor Basisveiligheid (B-VCA) en als extra VIL-VCU.

Na elk hoofdstuk zijn meerkeuzevragen opgenomen. Ook is er een compleet proefexamen, met uitslag over het aantal goede en foute antwoorden. Bij foutieve antwoorden wordt aangegeven wat het juiste had moeten zijn.

Illustraties en films maken de stof luchtiger.

Het digiboek bevat een voorleesfunctie, die naar wens te gebruiken is.

Er kunnen aantekeningen worden gemaakt, gekoppeld aan elke tekstregel.

 

 

 

Schrijf je in voor de eerst volgende training of vraag naar de mogelijkheden voor een in-company training ga naar het inschrijfformulier.

VCA-Evenementen E-Boek