Veiligheidsplan schrijven conform het Nederlands Handboek Evenementen Veiligheid

Nieuw in ons pakket,

 

Een Workshop om onder begeleiding je veiligheidsplan te schijven aan de hand van het Nederlands Handboek Evenementen Veiligheid.

Deze 3-daagse workshop geeft u voldoende kennis en houvast om tot een degelijk veiligheidsplan te komen. Een compleet plan waardoor de gemeente en haar veiligheidsadviseurs het plan herkenen en daardoor eenvoudig op inhoud getoetst kan worden.

Nederlands Handboek Evenementen Veiligheid

De workshop is geen garantie voor het verkrijgen van een evenementenvergunning, want u als deelnemer maakt namelijk zelf de keuzes in welke beslissingen er gemaakt moeten worden inzake risico’s en maatregelen. In de workshop worden de juiste handvatten, tips en regelgeving aangeboden om tot een volledig afgewogen plan te komen. De begeleiding tijdens de workshop dagen zorgt voor de juiste samenhang en onderbouwing van het veiligheidsplan.

Als uw plan klaar is dan krijgt u een final-check van uw plan, waarbij gekeken wordt of er geen ‘missing-links’ zijn of dat er onderwerpen niet of onvoldoende aanbod komen. Door deze workshop heeft u in 4 weken tijd een veiligheidsplan die voldoet aan de laatste normen en veiligheidseisen.

*Het NHEV wordt door de volgende gemeenten ondersteund: Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Zwolle, Almere, Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Helmond, Hilversum, Maastricht, Oss, Rotterdam, Utrecht, en Wageningen en alle gemeente die nog gaan aansluiten.

 

Kijk voor meer info op onze Event Risk Management site