Stage Freaks en Robiezs geven VCA-Evenementen op het Sint Lucas Eindhoven

SintLucas Eindhoven
Voor het schooljaar 2017-2018 zijn Stage Freaks en Robiezs Event Risk Management gevraagd om de VCA-Evenementen op het Sint Lucas uit te rollen in de MBO schoolbanken.

In samenwerking met het Sint Lucas MBO Eindhoven hebben we een plan samengesteld waarbij zowel de school als Stage Freaks en Robiezs Event Risk Management een deel van basis-VCA-Evenementen oppakken.

Het Sint Lucas neemt vooral het VCA theoretische deel voor zijn rekening terwijl Stage Freaks en Robiezs de uitleg naar de praktijk doen en zelf wat praktijkoefeningen zullen geven aan de leerlingen. Robiezs Event Risk Management heeft de opleiding aangepast op MBO niveau en is als basis-VCA-Evenementen aangeboden.

Samen met het Sint Lucas willen we zo de kwaliteit van veiligheid op de werkvloer vergroten. En dat begint inderdaad op school. Ruim 50 leerlingen zullen de komende weken het basis-VCA e-boek doorlopen en hebben in januari de toespitsing naar de praktijk en in april wat praktijk en hun examen.

Wij zijn zeer blij met deze samenwerking, omdat op deze manier de integratie van theorie en praktijk dichterbij elkaar komen en voor de leerlingen een minder grote overgang is naar de werkelijkheid.

Wilt u de VCA-Evenementen ook in MBO of HBO opleiding introduceren? neem dan contact op met Rob Hermanns